fridisla -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hurdal skisenter!

Hei på dere!

Idag så var jeg i hurdal skisenter med Silje å stått på twintip, det var kjempe morro å stå igjen har ikke stått siden jul. Silje er ganske tøff så hun klarer å pusje meg litt sånn at jeg tørr litt mer og det er bra, så vi hoppa kjempe masse idag, og jeg håper jeg kan begynne med masse triks neste år :) 

Vi var der fra 11:00 ca til 20:00 så vi sto i 9 timer, så nå er jeg temmelig sliten i beina. Beina har sovna. 

God natt!

 • Winter wonderland!

  Hallo!

  Idag så tok jeg turen opp til Mistberget, jeg gikk fort og jogga litt, jeg brukte ca 45 min opp og ned, det er 3,7 km oppover også er det 3,7 km nedover igjen.

  Været er jo helt nydelig om dagen, sola skinner og det kan ikke blir bedere! Jeg tok noen bilder på vei opp.

  -Frida
 • Starting from the beginning

  Hallo

  etter mye opp og ned har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg kommer til å blogge om hverdag, mote, Trening og inspirasjoner.

  Jeg kan jo fortelle litt om meg selv, Jeg er 16 år og går i 10 klasse, jeg liker og trene være med venner og synge. Er ikke så mye å fortelle egentlig.  -Frida

 • New York!

  Hei hei!

  I mai så skal jeg å storesøstrs mi reise til New York. Vi reiser 1 mai og blir til 5 mai. Vi skla bo på Night Stay Hotel som ligger midt i Time Square. New York har alltid vært en drøm å reise til og nå skal jeg dit 

  Turen er konfirmasjonsgaven min fra Søsteren min. Jeg gleder meg til å shoppe men, vi skal jo overhode ikke bare det, vi skal se på masse ting og sånt også :) Gjeg gleder meg masse masse masse :)

   


  Dette er hotellet vi skal bo på:  Har dere vært i New York før?

 • Selena Gomez konsert Video og bilder!

  Yayy da har jeg fått satt sammen en video av selena gomez konserten fra Norge og lastet den opp så da tenkte jeg på å vise dere den :)

  SETT PÅ 720p!!!!!!!


  Alle bildene og videoene er tatt av meg :)
 • Frida Kristine

  Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år å bor i eidsvoll. Jeg liker å trene og være med venner. Jeg kommer til å blogge om trening, hverdag, mote, og inspirasjon :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits